مهاجرت تحصیلی کانادا و شرایط اخذ اقامت بعد از فارغ التحصیلی در 2019

مهاجرت تحصیلی کانادا و شرایط اخذ اقامت بعد از فارغ التحصیلی در 2019

پیش از انتخاب دانشگاه یا کالج در کشور کانادا، ممکن است این سوال در ذهنتان بوجود آید که آیا روشی به منظور اخذ اقامت دایم و مهاجرت به کشور کانادا، بعد از فارغ التحصیلی از این کشور، وجود دارد؟

حال اگر به شما بگوییم که فارغ التحصیلی از دانشگاه ها و کالج های کانادا، در چندین روش مهاجرتی به کمک شما خواهد آمد، قطعا به شما در تصمیم گیری نهایی بمنظور انتخاب کشور کانادا برای تحصیل، یاری می رساند.

خوشبختانه فارغ التحصیلی از مراکز آموزشی کانادا، در سه روش مهاجرتی کانادا تاثیر بسزایی دارد.

به منظور آشنایی کامل با این روشها و چگونگی تاثیر مدارک دانشگاههای کانادایی در پروسه ی مهاجرتی در هر کدام از این روشها، از شما دعوت می نماییم در ادامه با دریم گیت همراه باشید.

روش های مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل

سه روش مهاجرت تحصیلی بعد از فارغ التحصیلی به شرح زیر است.

سه روش مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل
سه روش مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل

1- مهاجرت تحصیلی به کانادا با استفاده از روش تجربه کار کانادایی

این روش مخصوص متقاضیانی است که دارای تجربه کار کانادایی هستند. به منظور بکارگیری این روش، باید وارد پروسه اکسپرس اینتری شد.

از الزامات این روش این است که دارای 12 ماه تجربه کار در کشور کانادا باشید که می تواند به صورت کار فول تایم ، یا پارت تایم یا ترکیب آن باشد.

توجه نمایید که این روش مهاجرت به کانادا، صرفا مختص فارغ التحصیلان کانادایی نیست و تمام متقاضیان دارای تجربه کاری در کانادا (تجربه باید در مشاغل رده ی 0، A و B باشد)، می توانند از آن استفاده نمایند. اما فارغ التحصیلان مراکز آموزشی کانادا، امتیاز جداگانه ای برای تحصیل در کانادا و اخذ مدرک کانادایی کسب می نمایند که به این ترتیب، شانس اخذ اقامت دایم کانادا، را به صد در صد تبدیل می نمایند.

حداقل های لازم به منظور استفاده از این روش مهاجرتی به شرح زیر است:

پارامترهای امتیاز آور روش تجربه کار کاناداییشرایط هر پارامترتوضیحات تکمیلی
مهارت زباننیازمند دارا بودن مهارت بالا در انگلیسی یا فرانسه می باشد.برای مشاغل رده صفر و A به CLB 7 نیاز است. برای مشاغل رده B به CLB 5 نیاز است.
(CLB 7 معادل آیلتس 6 جنرال و CLB 5 معادل آیلتس 5 جنرال است)
سابقه های کاری مورد قبولباید در رده ی مشاغل 0، A و B باشد.-
مدت زمان سابقه کار12 ماه تجربه کار در کشور کانادا-
پیشنهاد کار از شرکت کانادایینیاز نیستدر صورت دارا بودن پیشنهاد کار، امتیاز اضافه اخذ می نمایید.
تحصیلاتنیاز نیستاما در صورت دارا بودن تحصیلات در کانادا، امتیاز اضافه دریافت می نمایید.


2- مهاجرت تحصیلی به کانادا با استفاده از روش نیروی ماهر فدرال

روش مهاجرت نیروی ماهر فدرال، مخصوص متقاضیانی است که دارای تجربه ی کار خارج از کشور کانادا (مثلا سابقه کار در ایران) هستند. به منظور بکارگیری این روش مهاجرتی نیز باید وارد پروسه ی آنلاین اکسپرس اینتری شد.

از الزامات این روش مهاجرتی، دارا بودن حداقل یک سال سابقه کار غیر کانادایی می باشد.

پارامترهای امتیاز آور نیروی ماهر فدرالشرایط هر پارامترتوضیحات تکمیلی
مهارت زباننیازمند دارا بودن مهارت بالا در انگلیسی یا فرانسه می باشد.برای کلیه مشاغل مورد قبول، به CLB 7 نیاز است. (CLB 7 معادل آیلتس 6 جنرال است)
سابقه های کاری مورد قبولباید در رده ی مشاغل 0، A و B باشد.-
مدت زمان سابقه کارباید دارای حداقل یک سال تجربه در خارج از کانادا باشید.چنانچه دارای تجربه کاری بیشتر از یک سال هستید، امتیاز بیشتری کسب می نمایید. بیشترین امتیاز مربوط به 3 سال است. یعنی 10 سال تجربه کاری و 3 سال، یک امتیاز خواهد داشت.
پیشنهاد کار از شرکت کانادایینیاز نیستدر صورت دارا بودن پیشنهاد کار، امتیاز اضافه اخذ می نمایید.
تحصیلاتنیاز نیستاما در صورت دارا بودن تحصیلات در کانادا، امتیاز اضافه دریافت می نمایید.


3- مهاجرت تحصیلی به کانادا با استفاده از روش مهاجرت استانی به کانادا

مهاجرت تحصیلی به کانادا با استفاده از روشهای استانی نیز امکان پذیر است. هر یک از استان های کانادا، شرایطی را به منظور مهاجرت استانی در اختیار متقاضیان مهاجرت قرار می دهند که سیستم انتخاب آن، خارج از سیستم اکسپرس اینتری است.

اکثر استان های کانادا، شرایط ویژه ای برای فارغ التحصیلان آن استان بمنظور جذب در استان و اعطای اقامت دایم در نظر گرفته اند.

حداقل های لازم روش مهاجرت استانی به شرح زیر است.

پارامترهای امتیاز آور مهاجرت استانیشرایط هر پارامترتوضیحات تکمیلی
مهارت زباننیازمند دارا بودن مهارت بالا در انگلیسی یا فرانسه می باشد.حداقل مورد نیاز بر اساس استان متفاوت است.
سابقه های کاری مورد قبولبسته به نوع استان، متفاوت است. ولی در رده ی 0، A، B، C و D قرار می گیرد.-
مدت زمان سابقه کاربسته به استان، ممکن است مورد نیاز باشد.-
پیشنهاد کار از شرکت کاناداییبسته به استان، ممکن است مورد نیاز باشد.-
تحصیلاتبسته به استان، ممکن است مورد نیاز باشد.-

مراحل مهاجرت به کانادا به روش تحصیل

1- پذیرش از موسسات کانادایی

ابتدا باید پذیرش از دانشگاه، یا کالج یا مدرسه دریافت نمایید و از رشته مورد نظر، فارغ التحصیل شوید. برای کسب اطلاعات بیشتر، به "صفر تا 100 تحصیل در کانادا" مراجعه نمایید.

2- درخواست اجازه کار بعد از فارغ التحصیلی

بعد از اعلام رسمی آخرین نمره ی درسی خود از دانشگاه، 180 روز فرصت دارید که برای اجازه ی کار بعد از فارغ التحصیلی (post-graduation work permit - PGWP) اقدام نمایید.

3- کار در کانادا و اخذ تجربه ی کاری این کشور

اگر شما در یکی از مشاغل رده ی 0، A و B ، در کانادا مشغول به کار شوید و یک سال سابقه کار کانادایی کسب نمایید، براحتی می توانید با دارا بودن مدرک تحصیلی کانادایی، حداقل امتیاز لازم اقامت دایم کانادا را کسب نمایید. توجه نمایید که دارا بودن یک سال تجربه کار کانادایی، به منظور استفاده از روش تجربه کار الزامی است.

چنانچه شما نمره ی زبان بالایی در آیلتس جنرال کسب کرده اید، و دارای حداقل یک سال سابقه ی کار در ایران هستید، ممکن است از روش نیروی ماهر فدرال نیز بدون کسب تجربه ی کار کانادایی، بتوانید حداقل امتیازات مهاجرت را در روش اکسپرس اینتری کسب نمایید. در نتیجه، مراحل مهاجرت به کانادا را بدون دارا بودن سابقه ی کار کانادایی و فقط با امتیاز مربوط به فارغ التحصیلی از کانادا، طی می نمایید.

روش های استانی مهاجرت به کانادا با توجه به استان، می تواند نیازمند سابقه کار کانادایی باشد یا نباشد. چنانچه استانی نیازمند سابقه کار نباشد، می توانید بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی، برای اخذ اقامت دایم کانادا اقدام نمایید.

همانطور که گفته شد، سابقه ی کار در مشاغل رده های 0، A و B در استفاده از روش های فوق، تاثیر گذار است. این مشاغل به شرح زیر طبقه بندی می شوند:

مشاغل رده ی 0 صفر:

این رده به مشاغل مدیریتی اختصاص یافته است. در این رده بندی، می توان مشاغل زیر را نام برد.

مشاغل رده ی صفر برای مهاجرت تحصیلی کانادا

مشاغل رده  A :

در رده ی A، مشاغلی قرار می گیرد که به مدرک دانشگاهی نیازمند است. در این رده بندی، می توان مشاغل زیر را نام برد.

مشاغل رده ی A برای مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل

مشاغل رده  B :

مشاغل تکنسینی که عموما به مدرک کالج نیازمند هستند، در این رده شغلی قرار می گیرند. از این رده مشاغل، می توان مشاغل زیر را نام برد.

مشاغل رده ی B برای مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل
لطفابه این مطلب امتیاز دهید
[تعداد: 0    میانگین: 0/5]

دیدگاه‌تان را بنویسید: