ویزای تحصیلی کانادا |جزییات و مراحل گام به گام در 2019

ویزای تحصیلی کانادا |جزییات و مراحل گام به گام در 2019

حتما شنیده اید! فردی، از یک دانشگاه کانادا پذیرش تحصیلی گرفته است، اما موفق به اخذ ویزای تحصیلی نشده است!! یعنی علیرغم پذیرفته شدن در دانشگاه کانادایی، از طرف اداره مهاجرت کانادا، اجازه ی ورود به کشور کانادا به عنوان دانشجو به او داده نشده است.

سوال اینجاست که چگونه می توان احتمال ریجکتی درخواست ویزای تحصیلی کشور کانادا را به صفر رساند؟!

برای اخذ ویزای تحصیلی کانادا، باید نکات بسیاری را در هنگام در خواست رعایت کنید. در این بخش برآنیم تا شما را با صفر تا 100 مراحل اخذ ویزای تحصیلی کانادا، و نکات و جزئیات آن در سال 2019 آشنا کنیم تا احتمال ریجکتی ویزای تحصیلی شما را به حداقل ممکن برسانیم.

پس از شما درخواست می کنیم تا پایان با دریم گیت همراه باشید.

مدت زمان پروسه ویزای تحصیلی کانادا

بعد از اخذ پذیرش از دانشگاه، شما باید برای ویزای تحصیلی اقدام نمایید. مدت این درخواست از ایران، 6 هفته می باشد. البته این مدت زمان بدون در نظر گرفتن زمان لازم برای انگشت نگاری است. به منظور آشنایی با مراحل و شرایط اخذ پذیرش تحصیلی، به صفحه ی تحصیل در کانادا رجوع نمایید.

هزینه درخواست برای ویزای تحصیلی کانادا

هزینه درخواست ویزای تحصیلی، بعد از پذیرش دانشگاه به شرح زیر است:

150 دلار هزینه درخواست ویزای تحصیلی + 85 دلار هزینه انگشت نگاری به ازای یک نفر متقاضی یا 170 دلار به ازای یک نفر متقاضی و همراهان وی.

هزینه های ذکر شده را باید به اداره مهاجرت کانادا پرداخت نمایید که غیر قابل عودت است.

مراحل در خواست ویزای تحصیلی کانادا

مراحل اخذ ویزای تحصیلی کانادا

مرحله 1: آماده سازی مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای تحصیلی کانادا

  • اخذ نامه پذیرش از یکی از موسسات آموزشی تعیین شده توسط دولت کانادا (Designated learning institutions یا DLI)

در مرحله ی اول اخذ ویزای تحصیلی کانادا، شما باید از یکی از موسسات آموزشی مجاز کانادا، پذیرش دریافت نمایید. در نامه ی پذیرش، شماره ی DLI ذکر شده است که از آن برای پر کردن فرم های درخواست ویزای دانشجویی استفاده می شود.

DLI در واقع موسسات آموزشی مورد تایید دولت کانادا برای اخذ ویزای تحصیلی است که مجازند دانشجوی بین المللی پذیرش نمایند. مطمئن شوید دانشگاه یا کالج انتخابی شما جز فهرست موسسات آموزشی تعیین شده در سایت رسمی کانادا می باشد.

برای چک کردن نام دانشگاه، کافیست به لینک "فهرست موسسات آموزشی تعیین شده" مراجعه نمایید و طبق مراحل نشان داده شده در شکل زیر، بررسی نمایید آیا دانشگاه مورد نظر شما، در لیست مجاز برای اعطای ویزای تحصیلی کانادا قرار دارد یا خیر. برای این منظور، ابتدا استان مورد نظر، و سپس نام دانشگاه مورد نظر را وارد می نمایید و از حضور دانشگاه در لیست مطمین می شوید.

به منظور کسب اطلاعات تکمیلی در مورد تحصیل در کانادا نیز می توانید به " صفر تا صد تحصیل در کانادا " مراجعه نمایید.

چک کردن نام دانشگاه در لیست موسسات تعیین شده کانادا برای اعطای ویزای تحصیلی کانادا
  • اطمینان از تاریخ انقضای پاسپورت و تعویض پاسپورت در صورت نیاز

در این مرحله باید اطمینان حاصل کنید که تاریخ انقضای پاسپورت شما، کل مدت دوره ی تحصیلی شما را در کانادا پوشش می دهد. تاریخ ویزای دانشجویی شما منطبق با دوره ی تحصیلی شما و زمان انقضای پاسپورت است. از آنجا که تعویض پاسپورت در خارج از ایران و در کانادا، کار دشواری است و نیازمند نامه نگاری طولانی و پیگیری فراوان می باشد، بهتر است پاسپورت جدید 5 ساله در ایران تهیه و بعد از آن، برای ویزای تحصیلی کانادا اقدام نمایید.

  • اثبات تمکن مالی به منظور پرداخت شهریه و هزینه زندگی فرد متقاضی و همراهان او در حین تحصیل در کانادا

شما باید bank statement مبنی بر دارا بودن هزینه ی پرداخت شهریه سال اول تحصیل در کانادا، بهمراه هزینه زندگی در سال اول را به عنوان مدارک لازم ارسال نمایید. دوستانی که فاند تحصیلی از دانشگاه دریافت نموده اند، باید در گواهی بانکی، مبلغی را پوشش دهند که توسط فاند پوشش داده نمی شود. شهریه سالیانه هر دانشگاه و هر رشته متفاوت است. برای کسب اطلاعات تکمیلی در مورد هزینه ها، به صفحه ی هزینه تحصیل در کانادا رجوع نمایید.

حداقل تمکن مالی همه استان ها به جز کبک به شرح جدول زیر است:

وضعیتحداقل تمکن مالی به ازای تحصیل در همه استان های کانادا به جز کبک
متقاضی مجردهزینه شهریه سال اول + 10 هزار دلار هزینه زندگی
متقاضی و یک نفر همراه (مثلا متقاضی به همراه همسر)هزینه شهریه سال اول + 10 هزار دلار زندگی فرد متقاضی + 4000 دلار هزینه همراه
متقاضی و چند نفر همراه (متقاضی به همراه همسر و فرزندان)هزینه شهریه سال اول + 10 هزار دلار زندگی فرد متقاضی + 4000 دلار هزینه همراه اول + 3000 دلار به ازای هر فرد اضافه

چنانچه برای اخذ ویزای تحصیلی در استان کبک اقدام میکنید حداقل میزان تمکن مالی به شرح زیر است:

وضعیتحداقل تمکن مالی به ازای تحصیل در کبک
متقاضی مجردهزینه شهریه سال اول + 11 هزار دلار هزینه زندگی
متقاضی و یک نفر همراه بالای 18 سالهزینه شهریه سال اول + 11 هزار دلار زندگی فرد متقاضی + 5100 دلار هزینه همسر متقاضی
متقاضی و یک نفر همراه زیر 18 سالهزینه شهریه سال اول + 11 هزار دلار زندگی فرد متقاضی + 3800 دلار هزینه همسر متقاضی
متقاضی و چند نفر همراههزینه شهریه سال اول + 11 هزار دلار زندگی فرد متقاضی + 5100 دلار هزینه همراه اول بالای 18 سال + (5125 دلار هزینه هر فرد اضافه بالای 18 سال یا 1903 دلار هزینه هر فرد اضافه زیر 18 سال)

  • نوشتن نامه ی explanation

این نامه به این منظور نوشته می شود که آفیسر اداره مهاجرت کانادا را از دلایل خود برای تحصیل در کانادا آگاه نمایید. این بخش بسیار مهم است و در صورت عدم دقت شما در این نامه، ممکن است درخواست ویزای تحصیلی شما ریجکت شود. در نامه ی توضیحات باید موارد پاسخ داده شود.

1- بیان کنید چرا این رشته و دانشگاه و کشور کانادا را برای تحصیل انتخاب نموده اید؟!

2- باید ثابت کنید که قصد برگشت به کشورتان را بعد از اتمام دوره ی تحصیلیتان دارید.

  • گواهی پذیرش کبک CAQ در صورت قرار داشتن دانشگاه مقصد در استان کبک

اگر برای یکی از دانشگاه های استان کبک اقدام نموده اید، باید از اداره ی مهاجرت کبک، گواهی پذیرش کبک (CAQ) اخذ نمایید. فرم درخواست از لینک زیر امکانپذیر است:

https://www.immigration-quebec.gouv.qc.ca/en/electronic-services/caq-electronic/index.html

مرحله 2: اپلای آنلاین درخواست ویزای تحصیلی کانادا

- ایجاد GCKey account در سایت مهاجرتی کانادا از لینک زیر

https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/account.html

- ورود به GCKey account و ثبت درخواست ویزای تحصیلی کانادا

- تکمیل فرم های ثبت نام

- آپلود کلیه مدارک مرحله ی 1

مرحله 3: پرداخت هزینه ویزای تحصیلی و سابمیت application

بعد از تکمیل مرحله ی 2، باید 150 دلار بابت هزینه درخواست ویزا به اداره مهاجرت واریز نمایید.

مرحله 4: انجام انگشت نگاری و بیومتریک

به منظور انجام انکشت نگاری، باید به مراکز درخواست ویزای کانادا (Visa Application Centre – VAC) مراجعه نمایید. هزینه انگشت نگاری 85 دلار برای یک نفر متقاضی می باشد. اگر متقاضی همراه دارد، (2 یا بیشتر) باید اعضای خانواده نیز انگشت نگاری شود و هزینه آن 170 دلار برای متقاضی و همراهان او خواهد بود.

لطفابه این مطلب امتیاز دهید
[تعداد: 1    میانگین: 1/5]